Nu ook nachtlevering mogelijk

Om onze klanten nog beter en vaak sneller van dienst te zijn, stappen wij over op een andere manier van verzenden van onze producten. Vanaf heden is ook nachtlevering mogelijk!

Hoe vaak komt het niet voor dat u nog snel een filterpakket nodig heeft om de volgende dag uw werkzaamheden te kunnen voortzetten? Dit is sinds 6 januari mogelijk bij VKS Nederland B.V.! Een groot aantal van onze klanten heeft zich inmiddels al aangemeld of zijn door ons aangemeld. Indien u ook van deze service gebruik wilt maken kunt u zich per e-mail aanmelden zodat wij contact met u opnemen om deze service op voorhand te regelen met de transporteur. De service houdt in dat pakketten tot 35 kilo die vóór 16:00 uur zijn besteld, de volgende morgen vóór 08:00 uur op de door u gewenste locatie wordt afgeleverd.

Uiteraard verzorgen we ook nog steeds de normale dagzendingen waarvoor u niet vooraf aangemeld hoeft te zijn. Hiervoor geldt vóór 16:00 uur besteld, de volgende werkdag voor 13:00 uur geleverd in heel Nederland.

Wij hopen u met deze service nog beter van dienst te kunnen zijn!