Over ons

Onze diensten

Persoonlijk advies

Maak een afspraak voor het bekijken en bespreken van uw situatie of het beantwoorden van uw vragen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Service

Reparaties en andere werkzaamheden worden op locatie door VCA-gecertificeerde specialisten met jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van elk type machine en verstand van zaken uitgevoerd.

Met volledig ingerichte bussen voorzien van het juiste gereedschap en een volledig assortiment onderdelen hebben we uw machines weer snel operationeel om de productie of werkzaamheden te hervatten.

Spoedlevering of technische storingen

Bij storingen aan uw machine of voor spoedleveringen van onderdelen belt u 06 – 53 35 22 25.

Bereikbaarheid

Via, telefoon, e-mail, SMS en Whatsapp is VKS Nederland bereikbaar voor al uw vragen.

Uiteraard kunt u ook 24 uur per dag, 7 dagen per week via deze website contact met ons opnemen. Bekijk de pagina Contact voor meer informatie.

Technische ondersteuning

Met onze directe technische ondersteuning via telefoon, SMS of Whatsapp voorkomt u eventuele stilstand bij vragen over bediening, onderhoud of kleine storingen.

Maatwerk voor uw situatie

Voor een offerte of prijsopgave voor filters, overdrukfiltersystemen, montage, service of voor het uitwerken van een periodiek onderhoudsprogramma van uw overdrukfiltersystemen.


Ontwikkeling en technische vernieuwingen worden in eigen beheer tot in perfectie en met onze eigen visie uitgewerkt om later te integreren in onze eigen producten.

foto1 printplaat-VKS-Nederland
De technische montagevoorbereidingen en constructies worden door onszelf uitgevoerd, zodat ook hierbij onze normen en perfectie kan worden gewaarborgd.

foto3 foto2
Wij leveren vanuit onze grote magazijnvoorraad filters voor bijna elk merk en type overdrukfiltersysteem.

foto4  magazijn4-VKS-Nederland
Onze filters kunnen door u dagelijks zelf worden opgehaald aan onze afhaal balie of door ons worden verstuurd, zodat deze de volgende werkdag bij u worden afgeleverd.

foto5 verzending-VKS-Nederland
Al onze systemen worden door onszelf samengesteld en geassembleerd door eigen opgeleid en getraind personeel om zo een perfect kwaliteitsproduct te kunnen leveren.

foto6 assemblage2-VKS-Nederland
In onze werkplaats worden montages verricht aan kleine machines of voertuigen, die makkelijk getransporteerd kunnen worden. Voornamelijk gaat het hier om montages, die meerdere dagen in beslag nemen of als het gaat om machines waarvoor montagesets moeten worden ontwikkeld.

foto7foto8
Wij beschikken over een eigen service buitendienst met meerdere bussen, die zeer volledig zijn uitgerust met het modernste materiaal op het gebied van aircoreparaties en voor het onderhoud aan uw overdrukfiltersysteem.

buitendienst5-VKS-Nederlandfoto9buitendienst2-VKS-Nederlandbuitendienst3-VKS-Nederland

buitendienst4-VKS-Nederland

Merken

  • VKS-Nederland-Behr-Hella-Service
  • VKS-Nederland-Delphi
  • VKS-Nederland-Webasto-Diavia
  • VKS-Nederland-Dometic
  • VKS-Nederland-Waeco