Over ons

Onze diensten


Ontwikkeling en technische vernieuwingen worden in eigen beheer tot in perfectie en met onze eigen visie uitgewerkt om later te integreren in onze eigen producten.

foto1 printplaat-VKS-Nederland
De technische montagevoorbereidingen en constructies worden door onszelf uitgevoerd, zodat ook hierbij onze normen en perfectie kan worden gewaarborgd.

foto3 foto2
Wij leveren vanuit onze grote magazijnvoorraad filters voor bijna elk merk en type overdrukfiltersysteem.

foto4  magazijn4-VKS-Nederland
Onze filters kunnen door u dagelijks zelf worden opgehaald aan onze afhaal balie of door ons worden verstuurd, zodat deze de volgende werkdag bij u worden afgeleverd.

foto5 verzending-VKS-Nederland
Al onze systemen worden door onszelf samengesteld en geassembleerd door eigen opgeleid en getraind personeel om zo een perfect kwaliteitsproduct te kunnen leveren.

foto6 assemblage2-VKS-Nederland
In onze werkplaats worden montages verricht aan kleine machines of voertuigen, die makkelijk getransporteerd kunnen worden. Voornamelijk gaat het hier om montages, die meerdere dagen in beslag nemen of als het gaat om machines waarvoor montagesets moeten worden ontwikkeld.

foto7foto8
Wij beschikken over een eigen service buitendienst met meerdere bussen, die zeer volledig zijn uitgerust met het modernste materiaal op het gebied van aircoreparaties en voor het onderhoud aan uw overdrukfiltersysteem.

buitendienst5-VKS-Nederlandfoto9buitendienst2-VKS-Nederlandbuitendienst3-VKS-Nederland

buitendienst4-VKS-Nederland

Merken

  • VKS-Nederland-Behr-Hella-Service
  • VKS-Nederland-Delphi
  • VKS-Nederland-Webasto-Diavia
  • VKS-Nederland-Dometic
  • VKS-Nederland-Waeco